polbaby Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 (edited) Witam Namieszałem w ustawieniach domeny. Zmieniłem URL Bazowy, zamiast zostawić pusty katalog wpisalem jeszcze raz adres sklepu: /www.mojsklep.pl Gdzie, w jakim pliku z poziomu FTP mogę to poprawić? Niestety po zmianie sklep się nie wyświetla i co gorsza nie mogę się zalogować do panelu admisnistratora! Proszę o pomoc! Prestashop 1.6 Edited November 6, 2018 by polbaby (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 Zmiany musisz wprowadzić w bazie danych nie w plikach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polbaby Posted November 7, 2018 Author Share Posted November 7, 2018 A mógłbyś mi te jak krowie na rowie wytłumaczyć Kompletnie się nie znam na tych sprawach. Gdzie i jak tą baze danych poprawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 Musisz zalogować się do bazy danych, zazwyczaj przez PMA, następnie odszukać tabele PREFIX_shop_url i tam dokonać edycji. Od razu napiszę żebyś zrobił sobie kopię bezpieczeństwa bazy przed edycją ponieważ jako nie doświadczony możesz przez przypadek uwalić cały sklep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polbaby Posted November 14, 2018 Author Share Posted November 14, 2018 Jestem mocno nie doświadczony dopiero rozszyfrowałem że PMA to phpMyAdmin Sklep stawiał mi pracownik, którego już nie ma a ja nawet nie wiem jak to PMA i gdzie zainstalowac. Czy moglbys mi pomoc? Podal bym Ci wszystkie niezbędne dane do logowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 PMA nie trzeba instalować już za pewne jest skoro sklep istnieje i wystarczy się do niego zalogować. Nie świadczę darmowego wsparcia technicznego Link to comment Share on other sites More sharing options...
polbaby Posted November 14, 2018 Author Share Posted November 14, 2018 jak wystawiasz fakturę to tylko powiedz cene Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 Napisałem PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts