slawekgut87 Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 Witam. Presta 1.7.4.3 Zainstalowałem moduł Cashondeliveryplus i teraz maile dla zamówień za pobraniem wysyłane są z tytułem: Order confirmation. Zamówienia z płatnością online mają prawidłowy polski tytuł: Potwierdzenie zamówienia. W tłumaczeniach tytułów maili jest wszystko przetłumaczone. W jakiej lokalizacji na serwerze znajdę plik z tymi tłumaczeniami? zapewne jest więcej miejsc niż tylko jedno i w jednej z lokalizacji nie ma dodanego tłumaczenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karolek Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 Jak wejdziesz w panel, tłumaczenia -> moduły i tam Ci się wyświetli w 1.7 akurat to nieźle działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawekgut87 Posted November 5, 2018 Author Share Posted November 5, 2018 Tego nie ma w: tłumaczenia -> moduły, Tam mam wszystko przetłumaczone. Ten moduł nie jest odpowiedzialny za wysyłanie maili (a przynajmniej tak mi się wydaje) Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek198 Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Lokalizacje > tłumaczenia > tłumaczenia szablonów maili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts