stuffs Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Ahoj, mám speciální dotaz týkající se kategorií. Pokud jsem na stránce s detailem produktu tak se mi v horní části zobrazuje aktuální cesta k produktu. Ovšem některé produkty jsou ve více kategoriích... Jak je možno získat pro daný produkt seznam cest kategorií kam patří? Kód samotný bych asi zvládnul, jen si nevím rady se strukturou databáze ze které neni struktura cesty produktu jednoznačně zřetelná.například: produkt se nachází v následujících kategoriíchhome > node > node > prehome > node > sub A nerad bych dodělal do prestashopu něco, co už nebude nikdy čitelné nebo upravovatelné... možná už to udělal někdo za mě Díky za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
pafka Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Ja jsem tu poptaval taky presne tenhle problem, jesatli nahodou o tom nekdo neco nevi. Vysledek: nikdo se neozval. Asi to neni jen tak. Nevim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts