pureorganic Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 Cześć wszystkim, Mam ogromną prośbę ponieważ po zmianie domeny wystąpił problem z wyglądem panelu administracyjnego Presty i nie wiem o co chodzi, w załączniku zdjęcie jak teraz wygląda, może ktoś z Was miał podobny przypadek i mógłby pomóc, z góry dziękuję. screencapture-warszawskiva-nazwa-pl-presta-admin123-index-php-2018-10-30-12_59_07.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
mataleo77 Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 Miałem to samo, naprawdę zaliczyłem sporo razy z tego powodu przywracanie kopi zapasowej. Myślałem, że to jakiś błąd związany z ustawieniami PHP serwera lub jakiś plugin to powoduje a rozwiązanie okazało się banalne.. Jako przeglądarki używam zawsze google chrome a jak już wskoczyłem na dobry trop co może być przyczyną odpaliłem panel administracyjny w IE i o dziwo wszystko wyświetlało się prawidłowo. Rozwiązanie problemu u mnie okazało się wyczyszczenie pamięci przeglądarki chrome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts