Tumicek Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Přátelé. 3 dny pátrám po modulu, který jsem asi před rokem našel a nevím kde.myslím tím modul, který umožnuje nastavit u zvoleného produktu cenu, která je časově omezená " prostě jednoduše se odpočítává čas do konce akce". Moudří rádcové mi rozumí..Je to jen další postřeh, který mě napadl a který chci použít. Ztratil jsem ho a nevím jak se jmenuje.Jinak mám připomínek víc než dost, ale momentálně nestihám s dodělávkama svého eshopu.Kdyby mi popstl URL na modul pro srovnávání zboží, budu moc rád a myslím že i ostatní PrestaObchodníci.děkuji všem za odpověď.www.semara.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 No pokud vim tak akcni cenu ktera plati od do jde nastavit primo v karte produktu a to uz od verze ps1.1 stejne tak je to i v 1.4 akorat ted je to v jine zalozce v karte zbozi. A co se týká toho odečítání to si nejsem jist prostě až ta akce skončí změní se i cena u verze 1.4 je to mozne specifikovat i pro jednotlive meny a zeme, cas se asi nikde vizualne neodecita, ale i tak by to melo stacit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumicek Posted February 21, 2011 Author Share Posted February 21, 2011 No asi jsme si nerozuměli. Tohle to chápu,ale jde o modul, kdy si přidám jakékoliv zboží a u něho nastavím čas a ono mi to krásně ukazuje čas do konce aktuální slevy.Za boha neto nikde nemůžu najít.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 tady:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/5801/third_party_modules/solved_countdown_timer_for_special_prices_current_v0_dot_8_dot_1nebo tady:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/62399/third_party_modules/mod__reduction_price_countdown Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 moduly pro srovnávání zboží jsou pouze placené, v PS 1.4 už má údajně být v základu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumicek Posted February 22, 2011 Author Share Posted February 22, 2011 No tak to je super. S tím modulem:tady:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/5801/third_party_modules/solved_countdown_timer_for_special_prices_current_v0_dot_8_dot_1nebo tady:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/62399/third_party_modules/mod__reduction_price_countdownje to tak, že ho sice nainstaluju, ale nejde nikde nastavit to nejdůležitější. ČAS!!! Asi to bude chtít nějakou úpravu pro 1.3.6Ale i tak díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 vyzkoušel jsem tento:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/5801/third_party_modules/solved_countdown_timer_for_special_prices_current_v0_dot_8_dot_1(poslední verzi)a funguje na PS1.3.2:-náhodně zobrazuje zboží se slevou (=zboží, u kterého je snížená cena)-u zboží, kde je nastavená sleva + nastavená platnost slevy navíc zobrazuje odpočet časumodul se nijak nenastavuje, vše se musí nastavit u příslušných položek zboží, které se mají zobrazovatTzn. čas se nenastavuje v modulu, ale přímo u zboží. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumicek Posted February 23, 2011 Author Share Posted February 23, 2011 Tak jsem to použil, nastavil datum a čas u produktu, ale stále mi to nepíše nic pouze " No hot specials at this time ".Nemusí se nastavit něco v konkrétním templ...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Jestli to píše tohle, pak asi není nastavená sleva u zboží = částka nebo % - to je podmínka, aby se zboží dostalo do akce (specials) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Nic dalšího jsem nenastavoval ani neupravoval template a funguje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Použil jsem tuhle verzi (příloha) hotprice.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumicek Posted February 23, 2011 Author Share Posted February 23, 2011 Tak s tímto to už jede. Díky moc za podporu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maildemon Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Cao lidi. Nainstaloval jsem si vyse zmineny modul. Kdyz u produktu nastavim slevu a od kdy do kdy, tak se mi v pohode zobrazi v Super Hot Specials. Problem je ten, ze mi zmizel ten odpocet. Poprve tam byl a po zmene produktu uz je fuc. Do kodu jsem nijak nehrabal. Odinstaloval jsem modul, smazal ho i z ftp a natahl ho znovu, ale ten odpocet se mi tam proste nezobrazi. Mam verzi Presty 1.4.0.17 a uz na ni mam temer vsechno vyladeno, takze ted se mi upgradovat moc nechce. Diky za rady. Maildemon EDIT: Po vice nez ctvrt roce se modul sam rozbehl a zacal fungovat. Nechapu, ale nepatram po tom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freestyle20 Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Neví někdo prosím vás jak v modulu Hotprice 0.9 pro PS1.1 udělat to, aby se zobrazovalo v odpočtu pouze zboží z výprodeje.?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts