mustafa özdemir Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Eger mumkunse size ftp sifremi ve kullanıcı adımı vereyim. bi göz atın. ya inanın çok bunaldım. oyle boyle değil. Bunun için telefonla görüşmem lazım sizinle. bana çağrı atarsanız .ben sizi arıyım. inanın çok memnun kalırım. 0541 349 33 66 tekrar ilginize teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Eger mumkunse size ftp sifremi ve kullanıcı adımı vereyim. bi göz atın. ya inanın çok bunaldım. oyle boyle değil. Bunun için telefonla görüşmem lazım sizinle. bana çağrı atarsanız .ben sizi arıyım. inanın çok memnun kalırım. 0541 349 33 66 tekrar ilginize teşekkür ederim. Sorununuz nedir ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrdp Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 İlk açtıgıkonuya naısl cevap vereceğini bilmediğinden yeni konu açmış gözüküyor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts