nikrdnmc Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 Καλησπέρα σας κύριοι, Προσπαθώ να δημιουργήσω ένα νέο e-shop. Αγόρασα ένα template (I-mart), με το οποίο αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Επειδή, το site απευθύνεται μόνο σε ελληνικό κοινό, έχω επιλέξει μόνο την ελληνική γλώσσα. Ότι αλλαγές, όμως, κάνω (πχ αλλαγή επικεφαλίδων στο vertical menu) μεταφέρονται στο www.I-conomic.gr/el/, αντί για το www.i-conomic.gr σκέτο. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefa Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Σε εμένα εξαφανίστηκε μόνο του το "el", μόλις απενεργοποίησα την 2η γλώσσα... Εκτός από το να έχεις κύρια γλώσσα τα ελληνικά, έχεις κάνει απενεργοποίηση της "πρώτης" γλώσσας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikrdnmc Posted October 29, 2018 Author Share Posted October 29, 2018 Σε εμένα δυστυχώς δεν έκανε το ίδιο. Εγώ όχι μόνο απενεργοποίησα, αλλά διέγραψα κιόλας την 2η γλώσσα. Θα δοκιμάσω προς το παρόν να τα επαναγκαταστήσω όλα, να μην κάνω install άλλη γλώσσα εκτός της ελληνικής, και βλέπουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts