joda34 Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Sziasztok!Hogyan tudom megoldani azt, hogy a vásárlók az adott termék adatlapján beviteli mezőben megadhassák a legyártani kívánt termék méretét, pld.:szélesség, magasság és a shop a beírt méretek alapján kiszámolja a négyzetmétert és a pontos árat?Mint ahogy itt van? (ez is Prestashopal készült)http://www.woodeos.com/product.php?id_product=15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Meg kellene nézni milyen kiegészítő modult használ, javascript és kiegészítői általában lementhető az oldalról. Mozilla > jobb egérgomb > oldal forrása, itt nézelődj.Lementés módját elfeledtem, de a google a barátod lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joda34 Posted February 18, 2011 Author Share Posted February 18, 2011 Köszi NPeti!Jó ötlet, néztem én is a forráskódot és a javascript-eket de egyenlőre bonyolult nekem Inkább az lenne a kérdésem, van e olyan kész modul amit telepítek és megoldva a dolog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Szia, "Hogyan tudom megoldani azt, hogy a vásárlók az adott termék adatlapján beviteli mezőben megadhassák a legyártani kívánt termék méretét, pld.:szélesség, magasság és a shop a beírt méretek alapján kiszámolja a négyzetmétert és a pontos árat?" A Rövid leírás, és a hosszú leírás is egy WYSIWYG (vizivig) felület. Ebből egyenesen következik, hogy HTML-t lehet használni. Elkészíted a termékekhez szabott html kódot, ami kiszámolja azt, amit akarsz. Ha ez nem megy, akkor megcsinálhatod a felületet html-ben, és átadhatod az adatokat egy feloldolgozó php-nek, amiből szintén kinyerheted a végeredményt.Attila Link to comment Share on other sites More sharing options...
joda34 Posted March 18, 2011 Author Share Posted March 18, 2011 Szia Attila, köszi! Igen én is valami ilyennel próbálkozom, még nem tudtam megoldani de előbb utóbb meglesz és ha működik közzéteszem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts