zaxmax Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Ahojte,dělám shop na adrese www.mobil-partner.cz, poslední dny mám celkem nepříjemný problém - některým zákazníkům nejde dokončit objednávka. Probíhá to tak, že se zákazník vypíše doručovací údaje, zvolí dopravu, klikne na platbu a vyhodí ho to pryč - nenačte se poslední krok objednávky.Myslel jsem si, že problém vyřeším modulem One Page Checkout, jenže bohužel. Opět zákazník vyplní vše na první stránce a klikne na Dále, potom by se mu mělo načíst potvrzení - ovšem opět ho to vykopne Toto se nevstává vždy, stává se to asi v 20% objednávek. Objednávka se tedy nevyhotoví a já musím kontaktovat každého nového zákazníka, který má naplněný košík a světe div se - většina z nic hsi myslí, že objednávku v pořádku dokončili...Nevíte čím to může být? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Nevíme. A pokud nám nepovíš víc podrobností tak ani vědět nebudeme.Bez legrace. Vypadá to na chybu při platbě (v platebním modulu). Při jakých typech platby se chyba děje? Je něco v logu serveru? Vypíše se něco při zapnutém zobrazování chyb v PrestaShopu? Dají se vysledovat mezi zákazníky, kterým to spadlo, nějaké souvislosti? Byly do standardní distribuce dělány nějaké úpravy kódu? O jakou jde verzi Presty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Stalo se mi pred casem totez, na vine byl hosting (nejak zmenili nastaveni, uz presne nevim). Pomohl upgrade na vyssi verzi (z 1.2.5 na 1.3.2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxmax Posted February 21, 2011 Author Share Posted February 21, 2011 Ajeje, do toho se mi moc nechce :/ Zkoušel někdo updatovat podle tohoto návodu? Je to bezproblému? http://www.prestashop.com/wiki/Installing_And_Updating_PrestaShop_Software/#Update_PrestaShopDíky všem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Nevzpominam si na zadny problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxmax Posted February 21, 2011 Author Share Posted February 21, 2011 Dobrá, pustím se do toho. Říkáš tedy, že se tím ten problém vyřešil, jo?už mě to celkem štve, musím s tím něco dělat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 U me se vyresil. Ale nevim, jestli je u tebe pricina stejna, zkus se zeptat na tech. podpore hostingu, jestli nedelali nejake zmeny v dobe, kdy ti to prestalo fungovat. Pripradne jeste zkus prepsat puvodnimi soubory z instalacniho balicku, jestli nebudou fungovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stenli007 Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Mám podobný problém u www.gravirovane-stitky.cz Když zákazníci kliknout na bankovní převod hodí to chybu viz přiložený obrázek. Platba na dobírku funguje normálně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts