Jump to content

Nedaří se dokončit objednávku

zaxmax

Recommended Posts

Ahojte,

dělám shop na adrese www.mobil-partner.cz, poslední dny mám celkem nepříjemný problém - některým zákazníkům nejde dokončit objednávka. Probíhá to tak, že se zákazník vypíše doručovací údaje, zvolí dopravu, klikne na platbu a vyhodí ho to pryč - nenačte se poslední krok objednávky.

Myslel jsem si, že problém vyřeším modulem One Page Checkout, jenže bohužel. Opět zákazník vyplní vše na první stránce a klikne na Dále, potom by se mu mělo načíst potvrzení - ovšem opět ho to vykopne :(

Toto se nevstává vždy, stává se to asi v 20% objednávek. Objednávka se tedy nevyhotoví a já musím kontaktovat každého nového zákazníka, který má naplněný košík a světe div se - většina z nic hsi myslí, že objednávku v pořádku dokončili...

Nevíte čím to může být? :(

Nevíme. A pokud nám nepovíš víc podrobností tak ani vědět nebudeme.

Bez legrace. Vypadá to na chybu při platbě (v platebním modulu). Při jakých typech platby se chyba děje? Je něco v logu serveru? Vypíše se něco při zapnutém zobrazování chyb v PrestaShopu? Dají se vysledovat mezi zákazníky, kterým to spadlo, nějaké souvislosti? Byly do standardní distribuce dělány nějaké úpravy kódu? O jakou jde verzi Presty?

U me se vyresil. Ale nevim, jestli je u tebe pricina stejna, zkus se zeptat na tech. podpore hostingu, jestli nedelali nejake zmeny v dobe, kdy ti to prestalo fungovat. Pripradne jeste zkus prepsat puvodnimi soubory z instalacniho balicku, jestli nebudou fungovat.