Adrian Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 Salut! Ma poate ajuta cineva cu configurarile email pentru prestashop 1.6 ? Am incercat diverse combinari la parametrii avansati -> email dar din pacate primesc mereu cate o eroare : Eroare: a se verifica configurareaConnection could not be established with host smtp.gmail.com [Network is unreachable #101] De asemenea am incercat si cu un server personal arruba.it, insa din pacate nu am avut nici un rezultat Multumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhobur Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 Ar fi util sa postezi aici cum anume ai incercat exact... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian Posted October 29, 2018 Author Share Posted October 29, 2018 Bun deci am umblat in administrator la parametrii avansati -> email si am facut urmatoarele setari: Nume domeniu e-mail: @edmediaplus.com Server SMTP : smtp.aruba.it Utilizator SMTP: [email protected] Parola SMTP: Parola mail de mai sus Criptare: nciuna port : 25 *portul a fost luat de pe pagina de ajutor configurare smtp din partea celor de la aruba. Tin sa mentionez ca detin un server de mail-uri pe www.aruba.it . M-am gandit ca nu e functional asa ca am incercat cu gmail-ul si setarile lor de aici insa tot nu functiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pixelwebmx Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 Use SMTP2GO this warranty that everyone gets the emails from PrestaShop https://goo.gl/txubSF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhobur Posted November 3, 2018 Share Posted November 3, 2018 Numele domeniu email nu este necesar. Ai incercat sa accesezi email server-ul din consola/terminal cu datele respective pentru a fi sigur ca accesul acolo functioneaza? Daca nu stii cum poti folosi scula asta, https://www.smtper.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian Posted November 6, 2018 Author Share Posted November 6, 2018 (edited) Am rezolvat problema cu configurarea, acum, insa ma lovesc de ceva mai rau. Toate mailurile trimise din site ajung in spam :-j Cum rezolv asta? De asemenea, as dorii ca site-ul sa-mi trimita un mail automat, in momentul in care apare o comanda noua. *(de preferat sa contina link catre board-admin sectiunea comenzi) Cum modific continutul mailurilor? Edited November 6, 2018 by Adrian (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts