Setu Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Am schimbat background-ul de la imagini din alb in negru si am dat regenerate thumbnails si am primit ca raspuns un frumos 500 internal server error.in php configurator am asa : Resource Limits max_execution_time 60Resource Limits max_input_time 60Resource Limits memory_limit 64MMentionez ca am cam 500 mb cu poze.Din cate am citit am inteles ca legatura cu serverul se intrerupe din cauza ca timpul e prea mic ? Ce ma invatati sa fac ca nu am inteles mai nimic din ce se scrie pe forum. Se poate edita php.ini ?mai bine zis unde e php.ini ? ma depasestemultumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setu Posted February 14, 2011 Author Share Posted February 14, 2011 Raspuns Romarg unde tin eu hostul :Buna ziua,Timpul maxim de executie al scripturilor pentru conturile de gazduire SHARED enduser/reseller este de 30 de secunde.Daca doriti setarea unei valori superioare, este necesar sa optati pentru un serviciu cu resurse dedicate, VPS: http://inregistrare-domenii.ro/servere-vps.htmlCel mai ieftin tarif e de 40e/luna , misto !Are altcineva alta idee ce as putea sa fac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 copiezi siteul pe un server local (instaleaza xampp) configurat dupa cerintele tale, si le regenerezi acolo. pe urma le copiezi inapoi pe server.nu uita sa importi si sa exporti baza de date. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setu Posted February 15, 2011 Author Share Posted February 15, 2011 multumesc mult Abh. dupa 2 ore am reusit si eu sa termin. foarte buna ideea ta.dar totusi e normal sa nu reusesc sa fac regenerare la 200 de poze , daca aveam 2000 ? pai pentru 200 de poze trebuie sa imi iau un VPS ?la toti hosterii e acelasi timp ca la romarg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Daca e vorba de max_execution_time, da, se pare ca e 30 de secunde peste tot. Totusi, ai zis ca ai 500mb de poze, alea nu prea au cum sa fie doar 200. La 500mb e plauzibil, dar la doar 200 de poze...Depinde si pe ce server ti-au pus ei site-ul, poate ca lucreaza mai greu si din cauza aia ti-a dat timeout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts