lider Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 arkadaşlar Hakkımızda bölümünü nereden editleriz ? orada şu yazı var hani "Bu gün aldım bir çiti aferin sana çamaşır derdi bitti ha ha ha ha ha " deli oldum. bir de iletişim bölümünde yazı yazıyorlar da o nereye geliyor ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 arkadaşlar Hakkımızda bölümünü nereden editleriz ? orada şu yazı var hani "Bu gün aldım bir çiti aferin sana çamaşır derdi bitti ha ha ha ha ha " deli oldum. bir de iletişim bölümünde yazı yazıyorlar da o nereye geliyor ? Prestashop'un hangi sürümünü kullanıyorsunuz ?Prestashop 1.0 final mi ? yoksaPrestashop 1.1 betamı ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lider Posted December 18, 2008 Author Share Posted December 18, 2008 1.0 ustam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 1.0 ustam Birinci sorunuzun cevabı:Admin (yönetim) panelinden Tools>>Translations bölümünegirin. "Çeviri düzenle" den Mağaza çevirisini seçip Türkbayrağına tıklayın. Aşağıya eklediğim resimde de görüldüğügibi About-Us kısmını istediğiniz gibi düzenleyin.İkinci sorunuzun cevabı:Tools>>Contacts bölümüne girin. Açılan sayfadaki mailadresinize tıklayın. Açılan yeni sayfadaki "Başlık" kısmınaYönetici, Webmaster v.s şeklinde bir ünvan girin. Tanım yapmak istiyorsanız bir tanım yapın ve kaydedin. Girdiğiniz ünvan, sitenizin iletişim formundaki -Choose-(-Seçiniz-) kutusunda görüntülenecektir. Formu dolduranlarınmesajları mail adresinize gelecektir. Selamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lider Posted December 18, 2008 Author Share Posted December 18, 2008 teşekkürler dostum.eyw.sorun çözülmüşdür. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts