jirik0201 Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 nazdárek, teď mám tři jazyky. v eshopu vše ok, ale potřeboval bych do administrace tyto tři jazyky (tři kolonky) dát tak, abych do každé mohl vkládat názvy jejich překladů. teď tam mám jen kolonku s češtinou.prostě jak mám udělat, abych měl názvy kategorií, názvy měn v jazycích, které tam mám a né jen v češtině?díkes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 a zkusil jsi se přepnout se do jazyka pro který budeš dělat překlad daného zboží?Tím mám na mysli že si to zboží najdeš,otevřeš pro editaci a pak si změníš jazyk v celym shopu.(jinak předpokládám že ty ostatní jazyky nemáš vykřížkované tedy zakázané...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted February 11, 2011 Author Share Posted February 11, 2011 ano to jsem samozřejmě zkusil, ale to se jen přepne překlad. kolonka zůstane na češtině. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Zkus kliknout na ikonu s vlajkou a pak zvolit jazyk v bloku, co se objeví. Je to ono? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted February 11, 2011 Author Share Posted February 11, 2011 teď ti nerozumím. nevím kde myslíš, že mám zvolit jazyk v bloku. můžeš to trochu rozepsat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 V bloku s vlajkama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted February 11, 2011 Author Share Posted February 11, 2011 nejsem si jistý zda mi rozumíte, tak jsem to graficky složil. první obrázek je jak to mám. ikdyž přepnu vlaječku stále je tam čeština. druhý obrázek představuje to, jak by to mělo vypadat. nenašel jsem tu nikde vklad obrázků, tak píši odkaz na ně. tady jsou http://arteposters.eu/1.png a http://arteposters.eu/2.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted February 11, 2011 Author Share Posted February 11, 2011 aha. super. to mě teda nenapadlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted February 11, 2011 Author Share Posted February 11, 2011 jo a dík. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts