sonny_one Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Predávam obchod: http://www.onlineparfemy.skOrientačná cena 250€Obchod je vhodný pre niekoho kto už jeden obchod má a chcel by ďalší.Rozhodol som sa nadobro zbaviť eshopu na ktorý si neviem najsť čas, preto ak niekto má záujem stačí spraviť ponuku, je dosť pravdepodobné že sa dohodneme.- web beží na prestashope- web má príjemnú grafiku na ktorú bol pozitívny ohlas- na web nebeží momentálne žiadna reklama, je zaregistrovaný v katalógoch ale určite nie vo všetkých- eshop generoval zisky / momentálne však nie- mesačné náklady sú 11€ na XML od dodávateľa- eshop má plne automatický import tovaru a obrázkov- marža sa dá nastaviť v dvoch cenových hladinách pri tovare do 30€ a nad 30€- marža môže byť fixná alebo percentuálna- xml feedy sú pre heureku, pricemaniu, najnakup a ďalšie menej efektívne porovnávače- k eshopu mám aj Valentínsky header vo flash- platnosť domény do 11.09.2011- tovar som objednával a rozosielal podľa potreby, nebral som nič na sklad- dodávateľ nemá limit na minimálnu objednávku čo je výhodné kým eshop nerozbehnete stačí objednávať aj po kuse.- k eshopu nie je hosting, teda pri kúpe ho bude potrebné kupiť u firmy exohosting Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nero Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Verzia na akej shop bezi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonny_one Posted February 11, 2011 Author Share Posted February 11, 2011 verzia 1.2.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts