TomTomTom Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 Witam mam problem z menu na stronie baletar.pro-linuxpl.com po wyłączeniu podkategorii w menu akcesoria Biżuteria weszła pod do ćwiczeń a powinny być obok siebie proszę o pomoc jak mogę to naprawić. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 Byłoby prościej jakbyś napisał jaki moduł obsługuje menu. Ale...... Poza tym zachowanie menu jest poprawne. Jest to układ blokowy, więc jeśli blok mieści się w określonej wysokości z poprzedzającym to będzie wyświetlany pod nim, a nie obok niego. Jak zwiększysz wysokość bloku "do ćwiczeń" dodając jakąś kategorię to wszystko wróci do i blok "biżuteria" wskoczy obok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
TomTomTom
Witam mam problem z menu na stronie baletar.pro-linuxpl.com po wyłączeniu podkategorii w menu akcesoria Biżuteria weszła pod do ćwiczeń a powinny być obok siebie proszę o pomoc jak mogę to naprawić.
Pozdrawiam.
1 answer to this question
Recommended Posts