elifimrak Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Ana sayfada bulunan bir yazının fontunu değiştirmek istiyorum çok araştırdım ama bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 teman içindeki css/global.css içini açtığın zaman ordaki etiketlerde şöyle bir kod satırı görürsün font-family: Helvetica, Arial, sans-serif; ancak font eklemede şöyle bir durum vardır dikkat ederse yukarda bir etikete 3 tane font eklenmiş. bunun anlamı eğer kullnıcının bilgisayrında helvetica yüklü ise onu değilse 2. sini oda değişse sans serif şeklinde göster diye. yani eklediğin fontun kullanıcının görüntülüyebilmesi için onunda bilgisayarınyüklü olması gerekir.yani çok özel fontlar eklersen bunu kimse görmez.kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
elifimrak Posted February 11, 2011 Author Share Posted February 11, 2011 yani istediğim fontu ftp den atmak yetmiyor:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts