qguar Posted October 19, 2018 Share Posted October 19, 2018 Wiecie może czy jest jakaś opcja którą w szybki sposób mogę dopisać kolejną kategorię do produktu? Np. Mam kategorię Art.spożywcze, a w niej podkategorię kawy. W niej produkt kawa ABC. Teraz chciałbym żeby kawa ABC pojawiła się w listingu i po otwarciu głównej kategorii czyli art. spożywcze i w listingu artykułów podkategorii kawy. Ktoś ma jakiś sposób,pomysł żeby nie trzeba artykuł po artykule wchodzić i zmieniać przypisanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted October 19, 2018 Share Posted October 19, 2018 Moduł Tidy ma taką opcję - przypisz produkty do kategorii nadrzędnych, czyli jeżeli produkty zostały przypisane tylko do kategorii na samym dole drzewka, to za pomocą jednego przycisku zostaną przypisane wyżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
qguar
Wiecie może czy jest jakaś opcja którą w szybki sposób mogę dopisać kolejną kategorię do produktu?
Np. Mam kategorię Art.spożywcze, a w niej podkategorię kawy. W niej produkt kawa ABC.
Teraz chciałbym żeby kawa ABC pojawiła się w listingu i po otwarciu głównej kategorii czyli art. spożywcze i w listingu artykułów podkategorii kawy.
Ktoś ma jakiś sposób,pomysł żeby nie trzeba artykuł po artykule wchodzić i zmieniać przypisanie?
1 answer to this question
Recommended Posts