elifimrak Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 kargo seçeneklerinden my carrier i sildim yerine yurtiçi kargo koydum bölgeleride seçmeme rağmen yinede bu hatayı ver lütfen yardım..Hangi modülü yada neyi değiştirirsem eski haline gelir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 kargo için ağırlık ve fiyat aralıklarını girince aktif olur.bu iki ayarı yapman zorunlu .kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
elifimrak Posted February 9, 2011 Author Share Posted February 9, 2011 Onları zaten yapmıştım, sorunu çözdüm. Şimdi çözümünü yazıyorum ki başkalırına da lazım olabilir. Bütün her şeyi tam olarak yapmama rağmen yukarda belirttiğim hatayı veriyordu saatlerce uğraştıktan sonra pes ettim ve siteden çıkış yaptım. Çıkış yaptığımda hatanın olmadığını farkettim hemen yeni bir kullanıcı oluşturdum ondada yoktu demek ki kargo şirketleri ilk başta eklenmeli çünkü önce tanımlanan kullanıcılarda hata veriyor yenilerde ise sorun yok.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 onun bunla bir alaksı olduğunu sanmıyorum. ilk üye olduğun kişinin adresine uygun kargo yoktur. ondandır sanırım bu hata .kontrol etsene bi Link to comment Share on other sites More sharing options...
elifimrak Posted February 14, 2011 Author Share Posted February 14, 2011 ilk üyeliğimdede gerçek adresimi yazmıştım sonrakindede öyle yazmıştım yani adresle alakalı değil Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 ilk üyeliğimdede gerçek adresimi yazmıştım sonrakindede öyle yazmıştım yani adresle alakalı değil hocam kesin bir yerde hata vardır bana göre şöyle düşün 2 sene sonra üye sayın 5000 i geçti diyelim . sonra kargo firması değiştirdiğin zaman bu kadar üye boşamı gidecek?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts