homer.tmx Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Zdravím, bylo by možné v prestě někde a nějak nastavit aby se veškeré odkazy (interní & externí) otevírali ve stejném okně?. Používám 1.2.5.0 a do nedávna se odkazy otvírali v novém okně jen v google chrome..Najednou včera to začalo i v mozzille ale je zajímavé že se to týká jen odkazu v prostředním a pravém sloupci.Zkoušel jsem nastavit defaultni vzhled a nepomohlo.Pokoušel jsem se o novou instalaci a pomohlo jen do doby než jsem aktivoval svou šablonu.Chyba bude tedy nejspíše v ní (doufám)...jenže kde?Předem děkuji za jakékoli rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 zkusil bych do header.tpl pridat< base target="_self" >(mezi tagy < head > ... < / head > ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
homer.tmx Posted February 9, 2011 Author Share Posted February 9, 2011 DĚUKJI DĚKUJI DĚKUJI!Bomba fachá jak má je tedy v chrome se odkazy stále otevírají v novém okně.Ale v ostatních prohlížečích super.Ještě jednou díky:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 vypada to, ze s tim ma Chrome problem:http://www.google.com/support/forum/p/Chrome/thread?tid=5193bc3213e0773e&hl=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts