Oscar Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Arkadaşlar merhaba prestashop sistemini yeni kulananlardan biriyim. Kurulum ve temayı düzenledim yanlız kargo teslimatı bölümü, hakkımızda bölümü, şartlar (koşullar) bölümü, Yasal (not) bölümü, banka havale bölümlerini düzenleyemedim. Düzenlemeye çalışsamda karakter hatası ile karşılaşıyorum. özellikle kargo,not,koşullar ve banka havale bölümü karışık geldi adresler ve diğer açıklamaları ,hesap numaralarını vs. diğer açıklamaları yazsamda aynı yazılar ikikere veya farklı sayfalarda çıkıyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuego-levo Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 AYNI SORUYU BENDE MERAK EDİYORUM..NEREDEN DÜZENLENİYOR.. AYRICA SİZ NASIL YAPTINIZDA HATA VERDİ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Arkadaşlar merhaba prestashop sistemini yeni kulananlardan biriyim. Kurulum ve temayı düzenledim yanlız kargo teslimatı bölümü, hakkımızda bölümü, şartlar (koşullar) bölümü, Yasal (not) bölümü, banka havale bölümlerini düzenleyemedim. Düzenlemeye çalışsamda karakter hatası ile karşılaşıyorum. özellikle kargo,not,koşullar ve banka havale bölümü karışık geldi adresler ve diğer açıklamaları ,hesap numaralarını vs. diğer açıklamaları yazsamda aynı yazılar ikikere veya farklı sayfalarda çıkıyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bilindiği gibi Prestashop 1.1 final versiyonuna birçok yeni özellikler eklenmiştir.Bunlardan birtanesi de CMS “Sayfa oluşturma” özelliğidir.Yönetim panelinden Tools>>CMS bölümüne girin ve gerekli düzenlemeleri yapın. CMS den yeni sayfalarda oluşturabilirsiniz.Selamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oscar Posted December 23, 2008 Author Share Posted December 23, 2008 Bilgi için teşekkür ederim kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts