singfa Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 Buna ziua, Am o problema atunci cand vreau sa instalez manual un modul ce se afla pe calculatorul meu. Dupa ce dau sa instaleze fisierul .zip in care se afla modulul imi da eroarea: "No temporary folder was configured in php.ini" Am incercat de toate dupa ce am cautat pe google rezolvarea acestei erori dar nu am reusit nici pana acum sa-i dau de capat. am editat si php.ini din cPanel si am adaugat directorul pe care in prealabil l-am creat in public_html/tmp dar nimic. In acest moment cam asa arata php.ini: ; cPanel-generated php ini directives, do not edit ; Manual editing of this file may result in unexpected behavior. ; To make changes to this file, use the cPanel MultiPHP INI Editor (Home >> Software >> MultiPHP INI Editor) ; For more information, read our documentation (https://go.cpanel.net/EA4ModifyINI) allow_url_fopen = On allow_url_include = On display_errors = Off enable_dl = On file_uploads = On max_execution_time = 300 max_input_time = 120 max_input_vars = 1000 memory_limit = 250M post_max_size = 128M session.gc_maxlifetime = 1440 ; session.save_path = "/var/cpanel/php/sessions/ea-php71" upload_max_filesize = 100M zlib.output_compression = On upload_tmp_dir = '/home/username/public_html/tmp' session.save_path = '/home/username/public_html/tmp' Am inlocuit doar numele real al userului cu username. Am schimbat si session.save_path (pentru ca si cu ala am avut probleme din cauza permisiei) pentru a nu umbla la permisiile generale si functioneaza. Pentru upload_tmp_dir am folosit diverse versiuni ale link-ului (ca de exemplu upload_tmp_dir = '/tmp') dar nu vrea sa functioneze. Ma poate ajuta cineva ? Va multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhobur Posted October 19, 2018 Share Posted October 19, 2018 S-ar putea sa fie probleme cu locatia de salvare a sesiunilor, de obicei cPanel o are undeva de gen /var/cpanel/php/sessions/ea-php56 (pentru PHP5.6), as zice sa o schimbi cu /tmp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts