retep Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Ahoj.po hacknutí a následnej obnove stránky som zistil že pri zmene atribútu sa nezmení cena.Príklad - každý atribút má nastavenú inú cenuhttp://www.retecom.sk/Momentove-kluce-PROXXON/3197-Racnovy-kluc-PROXXON-Micro-Speeder.htmlNiekde v príslušných scriptoch mám chybu. Netuším kde a ko ju hľadať.Iné skritpty, zdá sa pracujú korektne.Môže mi niekto pomôcť?Beží mi to na 1.2.4.0ĎakujemPrešiel som na 1.3.6, problém už nie je Link to comment Share on other sites More sharing options...
homer.tmx Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 u mě tento problém řešilo zapnutií kompatabiliti s theme 1.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
retep Posted February 9, 2011 Author Share Posted February 9, 2011 u mě tento problém řešilo zapnutií kompatabiliti s theme 1.1 Zdravím, mne to nepomohlo, teraz som to skúsil. bezo zmeny Link to comment Share on other sites More sharing options...
djjohnny Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 problem treba hladat v subore product.tpl ja som to riesil na 1.3.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
homer.tmx Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 u mě tento problém řešilo zapnutií kompatabiliti s theme 1.1 Zdravím, mne to nepomohlo, teraz som to skúsil. bezo zmeny Tak to netuším co dál. Ještě bych zkusil jestli se to děje i když je nastavená defaultní vzhled. Pak už jedině hledat chybu v šabloně, popřípadě nahrát nějakou zálohu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
retep Posted February 9, 2011 Author Share Posted February 9, 2011 Práveže obnova bola zo zálohy, a nič.Radšej to zrejme celé preklopím na 1.3.6, ako pracne hľadať niekde nejaký preklep.Zatiaľ vďaka za snahu Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 jestli budeš něco "překlápět" pak už můžes jít do verze 1.4 RC3-všechny další už budou jen opravy a pak final Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts