mertakpolat Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 İyi akşamlar..Arkadaşlar aşağıdaki resimdeki "Adet" yazan kısmı nasıl silebilirim..Fiyatı bölümünü ortalayıp Adet bilgisinin görünmesini istemiyorum.. Yardımcı olabilirseniz sevinirim..v1.2.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ömer ERKAN Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Merhaba;İlgili bölümü ürün sayfasından kaldırmak için;/siteadi.com/themes/temanız/product.tpl203. ile 207. satır aralığında bulunan <!-- quantity wanted --> quantity == 0) || $virtual} style="display:none;"{/if}> {l s='Quantity :'} <input type="text" name="qty" id="quantity_wanted" class="text" value="{if isset($quantityBackup)}{$quantityBackup|intval}{else}1{/if}" size="2" maxlength="3" /> bölümünü bulup silmeniz yeterli olacaktır.eğer amacınız sadece adet yazısını silmek ise bunun için;205. satırı yani {l s='Quantity :'} Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 bunun için kod editlemeye gerek yok arkadaşlar.admin/ayarlar alt sekmeden ürünler tıklayın. ve orda ürün miktrını görüntüleyi devre dışı bırakın. artık stok sayınız görünmeyecektir.kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ömer ERKAN Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Merhaba safa bahsettiğin ayarın nerde olduğunu image ekleyerek göstermen mümkünmü acaba yada hangi vers. var söylediğin özellik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 bütün versiyonlarda standart özellik diye biliyorum resm ekte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ömer ERKAN Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Arkadaşlar aşağıdaki resimdeki "Adet" yazan kısmı nasıl silebilirim..Fiyatı bölümünü ortalayıp Adet bilgisinin görünmesini istemiyorum Merhaba Safa yukarıda alıntı yaptığım metni oku bakalım neresi istenmiyor. stok sayısının adeti mi yoksa "adet" yazısı mı?ekteki dosyaya bakarmısın senin ticki kaldır dediğin yer nereyi kaldırıyor.Arkadaşın eklediği image dosyasında zaten o bölüm dahi yok. ya forumdaki konuları okumadan cevaplar yazıyorsun yada yazılan cevabı sabote ediyorsun bi türlü anlamadım niyetiniayrıca bir dip not adet kısmının yer aldığı product.tpl dosyasının içindeki p takısına bi bakmanı tavsiye ederim if takısı koşulu yok dolayısıyla kayıtsız her sayfada yer alacağı anlamına gelir. ve bu ozellık için en baştan beri böyle bi ayar yok prestada Link to comment Share on other sites More sharing options...
mertakpolat Posted February 8, 2011 Author Share Posted February 8, 2011 Ömer ERKAN çok teşekkürler.. Son bişey daha sorucaktım.. Bu fiyat bölümünü ortalama şansımız varmı peki.. Alt sağ kenarda değilde ortada durmasını istiyorum ben.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ömer ERKAN Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Temanın içinde yer alan global.css dosyasının içinde #primary_block FORM#buy_block SPAN.our_price_displayetiketinin altında yer alan float right özelliğini kaldırdaha sonra aynı dosyada#primary_block FORM#buy_block P.priceetiketinin altında yer alan text-align right paramatresini center olarak değiştir.Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Benim niyetim gayet açıkta senin niyetin ne onu anlamadım. ?ben yardım etmek istedim ama yanlış okumuş olabilirim. diyebilirsin orasını yanlış okumuşssun diye gyet doğal.benim sana veya burda başka birine herhangi bir kızgınlığım yok. bizim türkçe forumda hemen herkes sinirlenip birbilrine küfür edene kadar çabalanıyor bu davranışlar bizi forum içerisinde ne kadar küçük düşürüyor bir bilseniz..ben kendi adıma yanlış anladığım için özür diliyorum. sizlerinde duyarlı olmasını istiyorumSaygılarımla Link to comment Share on other sites More sharing options...
mertakpolat Posted February 9, 2011 Author Share Posted February 9, 2011 Ömer Bey çok teşekkür ederim ilginize gayet güzel oldu.. iyi akşamlar, iyi çalışmalar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts