venusdsh Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Salutare tuturor, Am o problema la magazinul de care ma ocup, si anume: dupa ce fac o categorie noua si o populez cu produse (adaugare produs, nu import), apare "THIS PAGE IS NOT AVAILABLE", iar produsele asignate categoriei respective apar sub o alta categorie si cu un url total eronat. Stiu ca este o problema a db, problema cu valorile nleft si nright(acestea au valoarea o). Cum se repara sau cum se calculeaza valorile corecte ale acestora? Exemplu: categoria principala, AICI, categoriile cu probleme sunt ultimele doua. Produsele asignate catre penultima categorie sunt: asta si asta. Va multumesc frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhobur Posted October 6, 2018 Share Posted October 6, 2018 Probabil ai cateva campuri goale in DB. Exista o metoda in cod, care te poate ajuta, Category::regenerateEntireNtree(); Face exact ce spune, recreeaza tree-ul. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venusdsh Posted October 16, 2018 Author Share Posted October 16, 2018 Multumesc frumos Dle. Rho_Bur. Am mai vazut in alte posturi, dar cum se implementeaza? Unde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhobur Posted October 19, 2018 Share Posted October 19, 2018 He, he.. pe forum facem economie de cuvinte, deci fara domni si doamne :-) Ce am pus mai sus este o instructiune PHP care se ruleaza dintr-un script .php ceva de genul: <?php require_once dirname(__FILE__) . '/config/config.inc.php'; Category::regenerateEntireNtree(); pune intr-un fisier, de ex temp.php si ruleaza din radacina Prestashop (unde ai fisierele Prestashop), din browser sau din terminal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venusdsh Posted November 7, 2018 Author Share Posted November 7, 2018 Multumesc frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts