kamyk25 Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 Witam, chcę dodać w sklepie metodę wysyłki paczkomaty. Znalazłem darmowy moduł na stronie inpostu: https://inpost.pl/dla-firm-integracja-inpost Oraz dwa płatne moduły. Czy one się różnią od siebie? Po instalacji tego z oficjalnej strony inpost muszę uzupełnić w konfiguracji takie dane: Inpost API - login Inpost API - hasło Inpost API - url Skąd to wziąć - wystarczy założyć konto w inpost i tam to jest? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamyk25 Posted September 27, 2018 Author Share Posted September 27, 2018 Zaznaczę, że chciałbym nie podpisywać żadnej umowy z inpost ani nic takiego, nie muszę nawet tych etykiet generować przez panel admina, wystarczy żeby była metoda wysyłki paczkomaty i ich wybór. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 28, 2018 Share Posted September 28, 2018 Nie wiem jak jest obecnie, natomiast kiedyś było tak że po podpisaniu umowy z inpost opiekun podawał dane klientowi. Jeśli chcesz bez umowy to najlepsza opcja wybrać inny moduł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamyk25 Posted September 28, 2018 Author Share Posted September 28, 2018 3 hours ago, endriu107 said: Nie wiem jak jest obecnie, natomiast kiedyś było tak że po podpisaniu umowy z inpost opiekun podawał dane klientowi. Jeśli chcesz bez umowy to najlepsza opcja wybrać inny moduł. Dzięki za pomoc - tak chcę bez umowy i bez podpinania konta paczkomatowego ze sklepem. W takim razie, który mod jest dla mnie odpowiedni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
g0a Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 rozważ ten https://sklep.sensbit.pl/pl/moduly-i-modyfikacje-prestashop/integracje-z-przewoznikami-prestashop/36-wybor-paczkomatu-inpost-w-koszyku nie korzystam konkretnie z tego modułu, ale z innych od sensbit już tak i cenię sobie tego twórcę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts