darkstarkielce Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 Witajcie; Zgłupiałem doszczętnie. Siedzę od 3 godzin i nie mogę rozwiązać problemu. Ale od początku. Serwer: nazwa.pl | Prestashop: 1.7.2.0 | Moduł do zainstalowania: GDPR - regulacje ochrony danych RODO kupiony z X13.pl Podczas instalacji modułu pojawia się błąd o treści: Ups... Przesyłanie nie powiodło się. - po rozwinięciu: Server responded with 500 code. (screen w załączniku) Podejrzewam, że chodzi o czas wykonywania - lub może jakiś inny błąd. Niestety nie mogę nigdzie znaleźć rozwiązania - jeśli chodzi o czas wykonywania, pytanie brzmi, czy mogę cokolwiek zrobić z poziomu serwera, plików aby zwiększyć ten czas z 30 na więcej? Proszę o pomoc, pokierowanie, choćby podpowiedź jak rozwiązać ten problem. Pozdrawiam gorąco! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkstarkielce Posted September 27, 2018 Author Share Posted September 27, 2018 Temat do zamknięcia. Rozwiązanie pozostawiam dla potomności. Okazało się, że brakowało zainstalowanej na serwerze opcji ionCube - należało włączyć ją z poziomu zarządzania serwerem nazwa.pl Active Admin. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts