timeatop Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 A meta cím alatt ez a magyarázat áll: Termék oldal címe; hagyd változtatás nélkül a termék fogja beállítaniHát nekem nem állít be semmit, mert mindeniknél üresen marad. Mi a megoldás? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Ez a magyarázat azt jelenti, hogy amennyiben üresen hagyod a termék megnevezést veszi figyelembe - amit a terméknévnek adtál meg. Ezt írja a termék mentésekor a termék meta adataihoz. A beállítást a rendszer végzi, de nem írja be ide az adatot hanem üresen hagyja a mezőt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Akkor én potyára töltöttem ki, ráadásul mind a három sort.Plusz még a seotools.hu-n ellenőriztem a százalékokat.A meta kulcsszavakkal elég jól el lehet időzni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
timeatop Posted February 6, 2011 Author Share Posted February 6, 2011 Ott és is ellenőriztem, minden paraméternél 90% fölött vagyok. A meta címet nem mertem kitölteni és úgy tűnik jól tettem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPeti Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Közben meglestem én is, kitörölve a meta címet, a termék nevét és a bolt nevét hozza a seotools.hu-n, így is van ami 100%.Mondjuk ez a % érték eléggé termékfüggő nálam. Legközelebb nem írok semmit a meta címhez. Mindig tanul az ember. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timeatop Posted February 6, 2011 Author Share Posted February 6, 2011 Csak azt nem értem, miért van egy olyan mező, amit nem kell kitölteni... Ha automatikusan állítódik, nyugodtan elrejthették volna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Ha keresőkben még jobb helyezést szeretnél elérni itt olyan termékadatot írhatsz amivel felülírva a terméknevet jobban illeszkedik a többi meta adathoz. Ez egy plusz beállítási lehetőség. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timeatop Posted February 6, 2011 Author Share Posted February 6, 2011 Jól hangzik, erről hol lehet találni bővebb leírást? Csak azért, hogy ne raboljam az idődet. Néhány támpont érdekelne a legrelevánsabb adatok megadásához. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Konkrétan a keresőoptimalizlásra gondolsz? Javaslom a seotools.hu hírlevelél formájú leckéire történő feliratkozást elsőnek ebben az esetben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts