murathan Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Merhabalar,eklediğim her ürüne tek tek ps de damga vurmak istemiyorum bunun modülü yok mu png ile otamatik kendisi her resme mührü vursa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Biraz reklama giricek ama aynı konudan metinleri buraya aktarmak zamanımı alacağı için bunu yapıyorum...http://www.presta-tr.com/forum/21-guencelleme/3076-resimleri-filigran-ile-koruma.htmlburdan bilgi edinebilirsinwatermark modülünü aktive etmen gerek Link to comment Share on other sites More sharing options...
murathan Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 Estafurullah orda birisi söylemiş 1 - Modules / Watermark Module (ACTIVE)2- Modules / Watermark Module (CONFIGURE)3- Watermark resmi ekle (benimki 300x100. gif , arkaplan transparan olması gerekmiyor, siyah,, mavi,beyaz... nasıl istersen....)Transparanlık p , x ve y hizalama ,, ben ortala dedim....Large ve Thickbox fotoları için kullan ı seçtimUPDATE SETTINGS4 - Preferences / ImageAllta Regenerate Thumbnails var,, Buna tıklarsan, ürün fotolarını tekrar oluşturacak,, foto adedine göre zaman alıyor, 2-5 dkk.5 - Şimdi WATERMARK sorunsuz çalışır...Şimdi bunu yaptım peki eski eklenen ürünlerde bunlar uygulanmayacak mı ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 admin panel resimler tırnak boyutlarını tekrar oluşturdan resimlere filigran eklenebilir Link to comment Share on other sites More sharing options...
murathan Posted February 7, 2011 Author Share Posted February 7, 2011 Aynen tamamdır çözülmüştür teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts