ada2113 Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Sal all,Am instalat o presta..toate bune si frumoase pana am inceput sa ma joc prin module....la un moment dat am realizat ca mai i-mi apare categoria de produse...Nu stiu ce sa intamplat.. Blocul de categorii este instalat..insa nu-mi mai apar categoriile..are cineva vreo idee ce sa putut intampla..?!1Va multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Incearca sa debifezi Dynamic in modulul de categorii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ada2113 Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 e Ok.. am reusit... Mersi mult..Inca o intrebare legata de categori.. cum fac sa-mi apara lista de categori deploaiata..?mersi mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Daca iti merge fara Dynamic, atunci unul din modulele pe care le-ai instalat face conflict cu javascriptul din blocul de categorii.M-ai facut sa caut in dex cuvantul deploaiat... haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
ada2113 Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 aa..scuze..nici nu creca exista...desfasurat am vrut sa zic..))sa-mi apara categoriile desfasurate..mersi mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Tot acolo la modulul de categorii, pune la Maximum depth 0 in loc de 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ada2113 Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 Nu..nu asta...sa nu mai fie nevoit utilizatorul sa apese pe "+" ca sa vada subcategoriile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Daca debifezi Dynamic si pui 0 la Maximum Depth, categoriile apar automat desfacute. Tocmai am testat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ada2113 Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 dap..ai dreptate...mersi mult pentru ajutor.. }{}{ Link to comment Share on other sites More sharing options...
teh. Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 foarte tare , de cateva zile cautam o solutie pentru a "desfasura" subcategoriile... mersi frumos si eu wbr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts