Jump to content
  • 0

Nie działają płatności ekspresowe / natychmiatowe żadne [Presta wersja 1.7]

ThomasHarmony

Question

Witajcie, noszę się z tym zapytaniem już kilka miesięcy. Do tej pory sprawę próbowałem rozwiązać samemu ale nie przyniosło toe efektu.

Dodam, że przeszukałem tutejsze forum ale nie ma tutaj informacji o działających płatnościach ekspresowych na wersję 1.7.

Moja trudność polega na tym, że po zainstalowaniu Presty w wersji 1.7+ dawne moduły nie zgodne z nową wersją przestały działać.

Spróbowałem więc nowych płatnych wtyczek, aby zainstalować w sklepie płatności ekspresowe. Dodam, że jest to jedyna rzecz, jaka nie działa, poza tym sklep jest gotowy do używania.

Tak więc próbowałem z wtyczkami:

- PAyU-v1.0.0-mbpayuinstallment - Brak wyświetlania się na końcu, nawet na podstawowym skinie sklepu.

- Dotpay_module_v1.0.1 - Zbyt stary i nieaktualizowany, by działał z wersją 1.7

- v1.2.3 wire card payment gateway - Jest to nowa wersja i miały działać na nim działać płatności PayU lub przelewy24 - Niestety nie ma do niego żadnego opisu, jeśli chodzi polskie płatności.  Nazwy okien do wprowadzania kluczy nawet nie są zgodne z tymi z systemów płatności. Tutaj się 2 i troiłem, aby to skonfigurować, bo wyświetlają się podczas dokonywania zakupu. Niestety błąd konfiguracji, której się chyba nie da poprawnie wprowadzić, bo wygląda tak jakby była od zupełnie innych płatności. (Wtyczka ta jest obecnie darmowa i rekomendowana przez prestę jako polskie płatności za free).

- v1.4.9-dotpay - Zbyt stara i nie działa z 1.7 - nawet się nie wyświetli.

Tak wiec, czy ktoś z was rozwiązał problem w jaki sposób ogarnąć płatności ekspresowe w presta v. 1.7 i mógłby się podzielić?

Czy w ogóle jest rozwiązanie, czy brakuje jeszcze kodu na Polskę?

W wersji 1.6 nie spotykałem takich problemów.

Dodam, że robiłem kompilację od zera i bez dodatków - efekt ten sam. Proszę o pomoc, stoję w miejscu.

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet