Jump to content

Question

Witam, Panowie potrzebuję instrukcji oraz funkcji dzięki której będę mógł przypiąć do zaczepu Header blok - ostatnio przeglądane moduły. Lub jeśli jestem w błędzie i nie do tego zaczepu powinienem to przyjąć to proszę mi wyjaśnić gdzie powinienem stworzyć możliwość zaczepienia tego moduł€ tak aby był on wyświetlany podczas przeglądania produktów w zasadzie tuż nad stopką. Może zajmować całą szerokość strony lub zajmować tyle szerokości co analogicznie obszar na którym wyświetlany jest produkt. Mam nadzieję że zrozumiale opisałem o co mi chodzi, proszę o pomoc. Strona: www.modomaniaczka.pl 
Pozdrawiam :)

1 answer to this question

Recommended Posts

• 0

Teoretycznie w zakładce pozycje można przenieść go do pozycji footer i zobaczyć jak się tam prezentuje, w podobny sposób będzie się prezentował w innych miejscach. Generalnie moduł jest napisany do wyświetlania w  lewej/prawej kolumnie więc raczej bez przeróbek po stronie tpl/css się nie obejdzie. Poza tym najlepiej dopisać mu obsługę nowego hooka i wywołać ten hook w chcianym miejscu szablonu, jeśli ma być na dole każdej strony to w footer.tpl jeśli tylko na stronie głównej to w index.tpl.