hatori Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Zdravím,vytvořil jsem obchod na PrestaShop. Vše jsem vyladil a funguje bezvadně. I zobrazení faktur. Jenže jsem začal u produktů používat atributy a tyto se mi posléze začaly objevovat i s názvem produktu ve faktuře (a při objednávání také, ale tam mi to nevadí). PHP docela zvládnu, ale kód FPDF mi opravdu nic neříká - a potřeboval bych tuto změnu rychle.Mohl by mi tedy, prosím, někdo poradit, co v kódu faktury změnit, aby se mi k názvu produktu tyto atributy nezobrazovaly? Za pomoc jsem ochoten i přiměřeným způsobem zaplatit!Díky moc za pomoc hatori Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 To nebude tak snadný. Ve faktuře se zobrazuje pojmenování produktu z položky objednávky. A pokud existují atributy, tak se toto pojmenování skládá i z těchto atributů už v okamžiku ukládání objednávky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatori Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 Díky za reakci. Po pravdě řečeno jsem si myslel, že to nebude tak jednoduché. Chci se proto zeptat, jestli se s tím dá něco dělat už v té objednávce... jak jsem psal, mé schopnosti už tady končí a potřeboval bych to nějak efektně i efektivně vyřešit. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts