Gabeszazegyetlen Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Sziasztok!Kezdő Prestás vagyok és még a lehetőségeket nem nagyon ismerem.A termék adatlapon szeretnék checkboxokat elhelyezni kb 20-at.Megtaláltam a kombinációkat, de ott csak ezek az oszlopok vannakDescription Image Weight Price Incl. Tax Price Excl. TaxÉs bővíteni vagy módosítani nem is nagyon lehet.Nekem 8 oszlop kéne és más mértékegységek.Ez a terv:LINKValami ötlet kéne, hogy lehet megvalósítani.Köszönöm Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Ha jól értem 8 tulajdonság hozzáadását szeretnéd a termékedhez, majd ezekből kombinációkat csinálni a megrendeléshez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabeszazegyetlen Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 Hello!Igy van, ezt szeretném összehozni.....Van erre lehetősség? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Persze! Létrehozod a megfelelő tulajdonságot pl.: átmérő és megadod hozzá a saját adatait pl.: 20 mm. Ezt megteszed mindegyikkel és már csak a termék combinations fülön összefűzöd azokat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabeszazegyetlen Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 Köszi a választ!Nekem checkboxxok kellenek nem radio gombok, ez az első akadályEzt meg sajnos ahogy észrevettem No és Yes párossal lehet létrehozni.Nincs probléma a 20 tulajdonság létrehozásával csak annak a 20 tulajdonságnak a "8 tulajdonságával"Nekem nem "Image Weight Price Incl. Tax Price Excl. Tax" oszlopokra lenne szükségem, hanem l2mm, d3mm stb. oszlopra, amit Én adok meg.Csatoltam egy képet, azon látszik mi az elképzelésem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 A Catalog/Attributes and groups fülön kell megadnod ezeket a tulajdonságokat és csoportokat, nem pedig a Catalog/Features fülön. Itt meg tudod oldani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabeszazegyetlen Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 Szia!Nem a "Catalog/Features" fülön dolgoztam hanem az "Attributes and groups" -on.Kezdem belátni, hogy azt nem lehet megcsinálni amit szeretnék.A "Termékkombinációk generátor" -ral létrehoztam a tulajdonságokat például:d2mm 0,2l2mm0,6Ezek szépen egymás alá kerültek "radio gombbal"Ime az élő példa shopNekem pedig egymás mellé kellenének, checkboxxal a végén.d2mm l2mm stb stb0,6 0,2 stb stb stb stb checkbox0,4 0,25 stb stb stb stb checkboxProduct Attributes v1.3.1 használok, láttam valahol hogy már van 2.0-ás, most megpróbálom levadászni, ha nem találom nem is tudom, hogy oldjam meg.Mennyire nehéz belepiszkálni és leprogramozni ezt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Nem kell külön modult használnod a tulajdonságok létrehozásához. De mielőtt folytatnád a tesztelést - amennyiben nem sürgős égetően a shop létrehozása - javaslom használd az 1.4 jelenleg elérhető verzióját. Hamarosan megjelenik belőle a végleges. Itt több lehetőséged van a termék-tulajdonságok létrehozására. Különben is az 1.3-ból már az 1.3.6 a legfrissebb verzió. Ezt ajánlatos használni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts