successful Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Witam wszystkich, prowadzę od 4 lat sklep postawiony na Prestashop (wersja dość stara bo 1.5.6.0 ale nigdy mi to nie przeszkadzało). Dość sprawnie posługuję się panelem administracyjnym. Jednak wczoraj Presta mnie wyjątkowo zaskoczyła i potrzebuję Waszej pomocy. Chciałem zdeaktywować moduł Lof Manufacturers Scroll 2 (odnoszący się do wyświetlania loga oferowanych produktów). Po wyłączeniu tego modułu i wyczyszczeniu cache nagle cały serwis przestał wyglądać jak zawsze. Zmieniła się kolorystyka (przeważający zielony zmienił się na przeważający czerwony). Produkty zamiast cztery w rządku pojawiają się teraz jedno pod drugim. Zakładki w górnym menu poziomym, zamiast obok siebie, są jedna pod drugą! Podświetlenie tych zakładek również zmieniło kolor (z zielonego na czerwony). Ustawiłem przerwę techniczną w sklepie bo to aż wstyd jak to teraz wygląda. Oczywiście pierwsze, co zrobiłem, to z powrotem aktywowałem ten moduł, ale nie przywróciło to poprzedniego wyglądu. Mam wrażenie ze wyłączenie modułu mogło wywołać zresetowanie styli czy jakichś ustawień. SIedzę nad tym kolejną godzinę i nie mogę wymóżdżyć jak to przywrócić. Jestem niemal pewien że chodzi o jakiś mały szczegół, ale bądź tu mądry... Wasza nadzieja w tym by mi pomóc Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeryk2 Posted September 18, 2018 Share Posted September 18, 2018 Poszukaj kogoś kto Ci ogarnie HTML w plikach tpl modułu /CSS z tego modułu bo ewidentnie leży prezentacja która nie pasuje do Twojego szablonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts