Behc98 Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 selamlarnitelikleri değiştirince biraz altta fiyat değişiyor. Bunu kopyalayıp başka biryere taşıdım ancak orada çalışmadı.Püf noktasını bilen varmı acaba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soruyok Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Nitelikleri tanımlarken Etki diye bir alan var buraya bir değer girdiyseniz Fiyatta değişiklik olur, değişmesini istemiyorsanız ilgili nitelik içinden bu alanı boş bırakınız. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 Panelden bahsetmiyorum.Bir ürüne tıklayıp girdiğinizde fiyatları görüyorsunuz. Oradaki fiyatın üzerinde ürün niteliği varsa ve değiştirdiğinizde alttaki fiyatta otomatik olarask değişiyor.Oradaki kodları kopyalsayıp başka bir yerde çalıştırayım dediğimde çalışmıyor.Ordaki mantık nedir öğrenmek istedim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ömer ERKAN Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Merhabalar;orda yer alan kodları html cıktıdan da alsanız tpl dosyasındanda alsanız başka bi yerde çalışmaz.sizin yapmak istediğiniz şey tam olarak nedir bilmiyorum ama "soruyok" isimli arkadaş doğru bi şekilde izah etmiş fakat sizin için yeterli değilse size kombinsayonun nasıl çalıştığı lazım ise veritabanınıza ulaşın burada yer alan # ps_attribute# ps_attribute_group# ps_attribute_group_lang# ps_attribute_impact# ps_attribute_langisimli table ları inceleyin. fiyata olan etkiyi sağlayan table ise "# ps_attribute_impact" sizin yapmak istediğiniz her ürüne aynı etkiyi sağlamak ise onun için her ürün için ayrı kombinasyon ve fiyat etkisi hazırlamanız gerekir çok zaman alan bi işlem olmadığı için rahatlıkla yapabilirsiniz.Kolay Gelsin.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
melanolic61 Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 nitelikleri product.tpl de değilde başka bi dosyada göstermek istemiş sanırım bunu anladım Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted September 9, 2011 Author Share Posted September 9, 2011 product.tpl dosyasının içerisindeki yorumlar kısmında görmek istiyordum. Çözemeyince başka şekillerde sorunumu hallettim. İlginize teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts