Troppau Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Zdravím, mám CMS stránku, do které chci vložit formulář pro odeslání infa o obchodu známému...tušíte někdo jak dostat odpovídající kód do CMS?formulář s emailem jsem řešil dřív pomocí dvou stránek 1 HTML s formem a druhá s PHP kódem, jak to dostat do jedné stránky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Myslis takto?http://demo.prestashop.sk/kontaktujte-nas/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 V podstate ide o vlozenie CMS stranky do kontaknej stranky. Snad ti to pomozeOtvor contact-form.php v koreniNajdi include(dirname(__FILE__).'/header.php'); Pod to vloz kod if (($id_cms = "4") AND $cms = new CMS(intval($id_cms), intval($cookie->id_lang)) AND Validate::isLoadedObject($cms)) { $smarty->assign(array('cms' => $cms,'content_only' => intval(Tools::getValue('content_only')))); } Cislicu v kode vyssie nahrad za ID CMS stranky, ktore sa ma s formularom zobrazovat.Potom si otvor v priecinku sablon subor contact-form.tpl. Pod kod: {l s='Contact us'} vloz {if $cms} {if $content_only} {$cms->content} {else} {$cms->content} {/if} {else} {l s='This page does not exist.'} {/if} Potom v admine preloz hlasku "This page does not exist." do jazykov ake v shope pouzivas.Vysledok: http://demo.prestashop.sk/kontaktujte-nas/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troppau Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 Ahoj,díky, ale tohle jsem nemyslel.Moje idea je taková:1) pozvěte svoje kamarády do našeho obchodu2) odejdou maily 5 kamarádům zákazníka + jden na obchod -kde bude info o tom kdo zval kamarády3) manuálně vytvořím slevový kupón pro toho kdo zval...asi takhle by to mělo fungovattakže mám svoji stránku CMS kde potřebuji takovýhle formulář.systém od Prestashopu mi nevyhovuje (sponzorský program), protože ten funguje až po první objednávce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troppau Posted February 7, 2011 Author Share Posted February 7, 2011 Nikdo nemá řešení?Napadlo mne to udělat speciální stránkou, ale netuším jak to provést....musí se napsat modul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-O-M Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 vyzobej si contact-form, uprav dle potreby a na vysledny soubor pridej odkaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoicik Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 V podstate ide o vlozenie CMS stranky do kontaknej stranky. Snad ti to pomoze Otvor contact-form.php v koreni Najdi include(dirname(__FILE__).'/header.php'); Pod to vloz kod if (($id_cms = "4") AND $cms = new CMS(intval($id_cms), intval($cookie->id_lang)) AND Validate::isLoadedObject($cms)) { $smarty->assign(array('cms' => $cms,'content_only' => intval(Tools::getValue('content_only')))); } Cislicu v kode vyssie nahrad za ID CMS stranky, ktore sa ma s formularom zobrazovat. Potom si otvor v priecinku sablon subor contact-form.tpl. Pod kod: [b] {l s='Contact us'}[/b] vloz {if $cms} {if $content_only} [left] {$cms->content} [/left] {else} {$cms->content} {/if} {else} {l s='This page does not exist.'} {/if} Potom v admine preloz hlasku "This page does not exist." do jazykov ake v shope pouzivas. Vysledok: http://demo.prestash...ontaktujte-nas/ Mám prestashop 1.4.4.1, ale podle tohoto návodu bohužel nejde dostat CMS ke kontaktnímu formuláři. Dostanu buď 'This page does not exist' nebo 'array'. V contact-form.php je jen: require(dirname(__FILE__).'/config/config.inc.php'); ControllerFactory::getController('ContactController')->run(); Zkoušel jsem to i jinak, ale už si s tím nevím rady, děkuji za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts