MetalBaby Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Ahoj, můj problém nastal ve chvíli, kdy jsem přidala do zápatí odkazy a musela jsem upravit CSS. Naprosto mi to rozhodilo vlajky pro přepínání jazyků a nemůžu najít, kde to upravit. http://www.metalbaby.cz/Díky za radu,Krista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 moduly>blocklanguagesglobal.css od řádku 781 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalBaby Posted February 3, 2011 Author Share Posted February 3, 2011 Děkuji, tam jsem to už zkoušela a nikam se to nepohnulo ... pořád manipuluji se zápatím a vlajky se ani nehnou. Asi to tam někde je, ale nedaří se mi najít ten správný řádek ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Kdyz si metalbaby.cz otevru ve firebugu a upravuju cca od radku 781 global.css, tak se vlajky upravuji (pozice apod.) ale nevim samozrejme jak to ma vypadat. Zkusil bych vratit puvodni paticku + vsechny upravene soubory zpatky a pak upravovat krok za krokem dokud se zase nerozhodi vlajky a tak zjistit, kde je problem.Taky to chce nastavit config>smarty.config.inc>$smarty->force_compile = true; (cca 10. radek), po uprave vzhledu a odzkouseni zase vratit na "false" Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanaP Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 ako radil semtam - edit global.css (line: 788) #languages_block_top ul#first-languages { float: left; /* zrusit rozmery height: 1.5em; width: 8.6em; */ margin-top: -25px; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts