osmankarakus Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 slm. arkadaşlar ben müşterilerimin "Sepet"e veya Kasaya gitmeden önce görünen fiyatlarınKDV Hariç olarak görünmesini, Sepette KDV ekli olarak hesaplanmasını istiyorum. bu mümkünmü ?bu bir çok kişi için gerekli bir bilgi diye düşünüyorum. Anasayfa'da fiyatların 18,24 gibi görünmesi pek hoş olmuyorsabit fiyat olsn örn 10.00 Tl sepete gidince orda kdv eklensinKendim biraz kurcaladım Product.tpl den felan manuel bazı ayarlamalar yapıyorum görüntü de güzel oluyor ama bu sefer tüm sistem karma karışık oluyorbunu tek bir yerden ayarlayabilirmiyiz? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 admin panelde fiyatların kdvli olup olmayacağını belirtebiliyorsunuz.Yok olmadı product.tpl dosyasındaki class=price nin altındaki iflerden birkaçını silip içindeki kodu açığa çıkarın Link to comment Share on other sites More sharing options...
osmankarakus Posted February 3, 2011 Author Share Posted February 3, 2011 Admin panel den Kdv Oranını kaldırdınmı komple kdv diye bir şey kalmıyor ortadaproduct tpl den if leri kaldırınca komple fiyatlar ucuyor benim demek istediğim daha dinamik bir yolu yokmu bu işin ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 prefences/products orada kdv dahil veya hariç göster diye bir seçenek var, olmazsa bildir ben sana tpl içindekikodu vereyim Link to comment Share on other sites More sharing options...
osmankarakus Posted February 3, 2011 Author Share Posted February 3, 2011 prefences/products a baktım Bende öyle bir secenek yok :Stpl i gönderirsen sevinirim not: kullandığım sürüm 1.3.6 Son Version Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 <!-- prices --> altındaki if lerin arasındaki kodları sadeleştirirseniz olacaktır. {if $priceDisplay == 1} {convertPrice price=$product->getPrice(false, $smarty.const.NULL, 2)} {l s='tax excl.'} {/if} {convertPrice price=$product->getPrice(false, $smarty.const.NULL, 2)} {l s='tax excl.'} sade şekilde kullanmak çözüm olacaktır 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
osmankarakus Posted February 3, 2011 Author Share Posted February 3, 2011 tmm kardes çok sağolasın yaptım sonunda bu sekil tum tpl leri guncelememiz gerekiyor galiba ana sayfayı etkilemedi. aslında bunu daha dinamik bir şekilde sisteme entegre etmeliler tek bir yerden ayaralndığındahome featured, product-list, cart, product, bunların hepsini etkilemesi lazım Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 admin panelde 125 versiyonda bu özellik var. sizinkinde de vardır. yoksa ve kararlı iseniz kodu editlemek daha mantıklı. aksi halde if sorgularından dolayı site ağırlaşır. ne kadar az kod okadar hızlı sorgular. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furkanyuce Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 merhabalar, 1.5.2 versiyonu kullanıyorum. admin panelinde sanıyorum kdv hariç fiyatlar gösterilsin. veya +kdv şeklinde gösterilsin diye bir seçenek göremedim. konu hakkında yardım rica ediyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Merhabalar; Mahmut Bey 'in buradaki gönderisinden ya da dilerseniz buradaki paylaşımdan da faydalanabilirsiniz: 1.5.x versiyonunda da kullanılabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts