enes özaydın Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 Merhaba; İş modelim gereği ürünlerini sattığım tedarikçilerin ürün yükleyebilmelerini ve diğer tedarikçilerin yüklediği ürünleri katalog-Ürün yükleme panelinden görmemesini istiyorum.İzinler sayfasından usersların sadece ürün yükleme sayfasını görebilmelerine izin veriyorum ancak bu sefer diğer tedarikçilerimin ürünlerinide görebiliyorlar.Kısacası her tedarikçi kendi ürünlerini yönetebilecek.Bunu çoklu mağazalar alanından yapmaya çalıştım her tedarikçiye ayrı mağaza açtım ve başarılı oldum ancak bu seferde anasayfa sitemde tedarikçiler ayrı mağazadan yüklediği için ürünler yüklemiyor.Ürün paylaş modülü var ancak paylaşım modülünden sadece 1 mağazayı eşleştirebiliyorum.Konu hakkında yardımcı olabilicek var mı?(N11 Sistemi olacak her kez kendi ürünlerini yükleyebilecek) Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted September 17, 2018 Share Posted September 17, 2018 Selamlar, bunun için geliştirilen birçok ücretli modül var. https://addons.prestashop.com marketplace, seller , gibi arama yaparsanız karşınıza birçok modül çıkacaktır. kendinize en uygun modülü bulabilirsiniz. daha önce 3 kere dediğiniz işlemi yaptım ben ek moduller ile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts