djjohnny Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Nazdarte, uz dlho hladam modul podobny ship2pay a podarilo sa.Funguje na vsetky verzie. Vola sa Stiff Module Carrier.Tu je link na forum:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/28286/modules_tiers/mise_a_disposition_de_2_modulesA tu link ich stranky kde sa da "zakupit" samozrejme zadarmo.http://store.stiff.fr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubenourek Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 ahoj, zkusil jsem poslední verzi Stiff Module Carrier (pro verzi 1.4.5.1 Prestashopu, kterou používám), nainstaluje se mi snad správně (mám ho v modulech), ale nemohu zaškrtnout žádné políčko pro výběr platební metody pro různé dopravce v administraci PAYMENT. Vždycky zaškrtnu, dám uložit a stránka se načte znova bez zaškrtnutých políček. Nevíte někdo co s tim? platební moduly mám na správném místě, správně nastaveny. Když modul odinsstaluji vše jde tak jak má. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 ahoj, zkusil jsem poslední verzi Stiff Module Carrier (pro verzi 1.4.5.1 Prestashopu, kterou používám), nainstaluje se mi snad správně (mám ho v modulech), ale nemohu zaškrtnout žádné políčko pro výběr platební metody pro různé dopravce v administraci PAYMENT. Vždycky zaškrtnu, dám uložit a stránka se načte znova bez zaškrtnutých políček. Nevíte někdo co s tim? platební moduly mám na správném místě, správně nastaveny. Když modul odinsstaluji vše jde tak jak má. Díky Nainstaloval si i modul co k tomu je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubenourek Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Ahoj, díky za reakci. Nevim jaký modul k tomu je? postupoval jsem podle manualu instalace. Kde bylo potřeba přepsat asi 4 soubory. jinak jsem tam nic nenašel...(?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Ahoj, díky za reakci. Nevim jaký modul k tomu je? postupoval jsem podle manualu instalace. Kde bylo potřeba přepsat asi 4 soubory. jinak jsem tam nic nenašel...(?) Když se to jmenuje MODULE, tak tam musí být i nějaký modul... a pokud sis ho nenakopíroval do MODULU a v administraci nenainstaloval. Tak ti zřejmě chybí nějakej krok tvojí instalace, že... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubenourek Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 ano je nakopírovaný v modulech a nainstalovaný v administraci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAD-X Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Tato úprava (ani moc ne modul...) by mohla být standardem v Prestashopu - snad se dočkáme v nějaké novější verzi. Jinak hodně se zapomíná na tento free modul - který je opravdu modul - bez úprav jádra a pod.. Viz: http://sklep.prestad...ja-dostawy.html Ale nezkoušel jsem ho - narazil jsem na něj až když jsem měl instlou úpravu od Stiffa. Akorát jak se dívám, není dostupný ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regis21 Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Jen pro info lidem co to budou chtít zprovoznit. Stiffmodulecarrier se musí nakopírovat do modulů, nainstalovat a pak překopírvat soubory podle návodu. V návodu instalaci modulu neuvedly, proto by to mohlo být trochu zmatečne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts