kolmen Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 (edited) Hej, Mam taki problem, Podczas składania zamówienia gdy wypełniam adres i klikam dalej otrzymuje error 500. Jak włączę debuger to mam: Właściwość Address-> Id_country jest pusta. Dziwne bo w adresie kraj z automatu podstawia się polska i nie ma innego do wyboru. Jak się pokarze 500 i kliknę wstecz i znów przechodzę do kroku z adresem to adres jest już utworzony i normalnie można złożyć zamówienie... Idzie jakoś sprawdzić jakie ID kraju się podstawia z automatu? ===//edit że jak włączę jakikolwiek inny kraj i go wybiorę w adresie to i tak jest error 500 Edited September 1, 2018 by kolmen (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 Jaki to hosting i jaka wersja presty dokładnie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kolmen Posted September 2, 2018 Author Share Posted September 2, 2018 (edited) Dzięki za zainteresowanie. Hosting linuxpl - raczej nic do rzeczy bo na tym samym hostingu na świeżej prescie wszystko działa presta 1.7.4.2 myślałem że może to szablon.. ale to classsic z drobnymi zmianami.. mimo to wgralem go na świeżą instalacje i działa.. myślałem ze może cos w DB jest skopane z krajem Polska ale jak już pisałem, włączyłem inny kraj i jest to samo... Najgorsze, że nie wiem jak długo to jest... Edited September 2, 2018 by kolmen (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kolmen Posted September 3, 2018 Author Share Posted September 3, 2018 jakby ktoś chciał pomóc odpłatnie to zapraszam na priv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kolmen
Hej,
Mam taki problem,
Podczas składania zamówienia gdy wypełniam adres i klikam dalej otrzymuje error 500.
Jak włączę debuger to mam:
Właściwość Address-> Id_country jest pusta.
Dziwne bo w adresie kraj z automatu podstawia się polska i nie ma innego do wyboru.
Jak się pokarze 500 i kliknę wstecz i znów przechodzę do kroku z adresem to adres jest już utworzony i normalnie można złożyć zamówienie...
Idzie jakoś sprawdzić jakie ID kraju się podstawia z automatu?
===//edit
że jak włączę jakikolwiek inny kraj i go wybiorę w adresie to i tak jest error 500
3 answers to this question
Recommended Posts