Presta-TR Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Merhaba,http://demo.presta-tr.com sitesindende görebileceğiniz gibi siteden bir şey aldığınızda Hesaba bağlı mail adresine gönderilen mail ekte bulunmaktadır.ilginize teşekkürler.Problem:mails / bankwire.html de gerekli düzenlemelerin yapılması ile aşılmaktadır. dosyayı metin editör "dreamweaver" ile açılıp ilgili bölümlerin doldurulması ile düzeltilebilir.saygılar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aybil Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 yapma be tr bu konuyu halletmişsindir herhaldesenden beklemezdim! beni yıktın Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreveroyung Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Merhaba Kırıcı olmak istemem ama burası insanların bilmediklerini öğrenmek için veya bildiklerini paylasmak için hazırlanmış bir forum insanların sorularına alaycı bir tavırla cevap vermektense bildiğini paylaşırsan benim gibi bilmeyen kişilerde faydalanabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FcHunter Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Merhaba Kırıcı olmak istemem ama burası insanların bilmediklerini öğrenmek için veya bildiklerini paylasmak için hazırlanmış bir forum insanların sorularına alaycı bir tavırla cevap vermektense bildiğini paylaşırsan benim gibi bilmeyen kişilerde faydalanabilir. Bravoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aybil Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 merhaba bende kırıcı olmak istemem ama ben size söylemedim bunu,presta-tr çok bilmiş bir şekilde benim php bilgime laf etti, buradaki herkese yardım ettiğini ima ediyor ama bu kadar basit birşeyi halledememişhallettiyse de nasıl yaptığını paylaşmamışneyse bilmemek ayıp değildir, sizlere lafım yok üstünüze alınmanıza da gerek yokben küfürlü konuşan ve yayınladığım bazı şeyleri "ben yaptım" diye övünen hatta bunları müşterilerine satan arkadaşlardan dolayı sadce PM ile destek veriyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted February 12, 2009 Author Share Posted February 12, 2009 illaki bu sıkıntı aşıldı ancak başka bir topicde bu konunun cevabını verdim diye hatırlıyorum vermediysem de tüm kullanıcılardan özür dilerim birde tarih kısmına bakarsan konu oluşturulalı ne kadar zaman olmuş. yazdığım konuları araştırmayı bırak. herkes seni iyi tanıcak topicleri hezdikçe. herkese saygılar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aybil Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 haklısın senide benide iyi tanısınlarcevap yazdıysan bak bu konunun cevabı şuradadır diye belirt gezen kullanıcılar faydalansınsen bana bu yüzden kızmıyormuydun? paylaşımcı olmak lazım bıdı bıdı bıdı diye ... buyur işte önce kendini eleştir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted February 13, 2009 Author Share Posted February 13, 2009 hangimiz neyi unutmuyoruz allah allah ya. başka bi topic de bunun cevabı var diye biliyorum. çok eski bir topic bunuda hatırlatırım. Topiclerimi araştırmayı bırak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
albos Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Aybil , Yolun acik olsun sana..Adam yardim istiyor sen alay geciyorsun... Allaha havalesin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aybil Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 en azından senin gibi küfür etmiyorum...terbiyesiz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
albos Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 kufur eden yok.... kufur eden varsa o da hakkedenlere oluyor... senin gibilere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aybil Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 hala terbiyesizlik yapıyor... neyse değerlendirmek ne sana düşer ne bana... bana laf yetiştireceğine git birşeyler oku öğren Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaTaLiTe Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 noluyor yaw... paylasım yapacaksanız adam gibi yapın... öğrenecekseniz adam gibi öğrenin!!!sizin yazdıgınız sacma sapan mesajları okumaya gelmedik buraya... aybil sende her önüne gelenle muhattap olma... bırak ne ediyorlarsa etsinler yaw alla alaaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts