r3n4m3 Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Arkadaşlar şöyle bir şey yapmak istiyorum fakat oturturamadım.Müşterilerimiz hazır hesap olacak yani müşterimiz üye olduktan sonra gerçek hesabımıza para aktardıktan sonra biz onun hesabına (Prestashop hesabına) para yükleteceğiz. Onu başardım tabloda bir alan açtım kodlarda düzelttim yeni alanlar ekledim ve müşterimize tıklayarak admin olarak hesaba para aktarabiliyoruz.Şimdi asıl soru bu müşterimizi yeni bir ürün alıyor ve ödeme yapacak ödememiz o girdiğimiz hesaptan düşecek. Örnek olarak hesapta 200 lira var müşteri 10 liralık mal aldıktan sonra ödeme yapınca 190 a düşecek.Böyle bir modül yada kodlama var mı elinizde. Eğer ben bittirirsem payalaşacağım. Ama bilmiyorum takıldım order-detail.tpl ye o hesap alanı cekemedim düzeltemedim bi türlü.Teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
r3n4m3 Posted January 30, 2011 Author Share Posted January 30, 2011 aslında onun modülü var da ama çok para sadece o modul için 350 euro vermek değmez Modülün adı ise prepayment modul yada kredi modulu müşteriye kredi veriyosunuz krediden düşer ne güzel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Kupon sistemi size ipucu verebilir. Bence ona yoğunlaşın Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts