Adam Posted August 30, 2018 Share Posted August 30, 2018 Panowie - pomocy! Od wczoraj często mi się pojawia na stronie następujący komunikat: Resource Limit Is Reached The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later. Przypuszczam , że ma to związek z procesami PHP/cron ( 29 / 30 (96,67% ). Zastanawiające, że wcześniej nie było tego kłopotu a teraz nagminnie. Na serwerze są dwa sklepy i teraz pytanie do was: Czy limit rzeczywiście jest za mały na dwa sklepy? Czy to ma w ogóle związek? Jak to u was wygląda? Mogę rozszerzyć pakiet i będzie limit 40 tylko pytanie czy będzie wystarczający. Z góry dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hakeryk2 Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 Twój hostingodawca a raczej pakiet jaki wybrałeś u niego po prostu Ci się wykorzystał. Na 2 sklepy polecam posiadać własnego VPS'a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Adam Posted September 1, 2018 Author Share Posted September 1, 2018 4 hours ago, hakeryk2 said: Na 2 sklepy polecam posiadać własnego VPS'a. Dzięki - nie sądziłem, że do dwóch sklepów to już najlepiej VPS. Ale... jeszcze nie stwierdzam definitywnie ale być może jest to jakiś trop. Ciekawa akcja - po usunięciu z serwera jednego sklepu liczba w/w procesów się nie zmniejszyła. A przynajmniej bezpośrednio po usunięciu. Natomiast po wyłączeniu reklamy (Google Shopping) liczba procesów przed chwilą wynosiła 0... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Adam
Panowie - pomocy!
Od wczoraj często mi się pojawia na stronie następujący komunikat:
Resource Limit Is Reached
The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.
Przypuszczam , że ma to związek z procesami PHP/cron ( 29 / 30 (96,67% ).
Zastanawiające, że wcześniej nie było tego kłopotu a teraz nagminnie.
Na serwerze są dwa sklepy i teraz pytanie do was: Czy limit rzeczywiście jest za mały na dwa sklepy? Czy to ma w ogóle związek? Jak to u was wygląda?
Mogę rozszerzyć pakiet i będzie limit 40 tylko pytanie czy będzie wystarczający.
Z góry dzięki.
2 answers to this question
Recommended Posts