ircpoLice Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Arkadaşlar merhaba prestashopla alakası yok ama mutlaka bilgsi olanınız vardır.Ben bir site kurmak istiyorum fakat üyelik sistemi 3 aşamalıolacak (Silver ,Gold ve Platinium)Ve bu üyeler dosyalardan sadece satın aldıkları bölüm dısına gıremıyecek.Arıca bu üyeler arasında da downoad limiti olacak aylık ..boyle bır scrıpt yada portal varmı acaba bılgısı olan yardımcı olabılırmı ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elifimrak Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 alışveriş sitesimi olucak anlamadım ki.. o dediğin sistem forumlarda oluyo üyelerin kademesine göre konuları görme izinleri verebiliyorsun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Prestashop isteğinizin şu an için çok az bir kısmını karşılıyor download limiti ve üyelik kısmında grup seçimi şu an için prestada yok. Üyelerinize siz grup ataması yapabiliyorsunuz ama Download limiti vb malesef yok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts