Dominik Posted August 27, 2018 Share Posted August 27, 2018 Witam Potrzebuje zmienić listę produktów z kafelek na podłużne(takie jak były w starych Presta shop) lub zwiększyć ilość kafelek chodzi o szerokość z 2 na 3 ? Proszę o podpowiedz gdzie znaleźć rozwiązanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted August 27, 2018 Author Share Posted August 27, 2018 dodam że chodzi o wersje 1.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted August 27, 2018 Share Posted August 27, 2018 Trzeba dostosować kod css + mogą się przydać zmiany w tpl. Ten pierwszy screen jest z tableta ? Widzę, że jest to rozdzielczość poniżej 992px - na desktop będzie widać 3 produkty w linii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted August 27, 2018 Author Share Posted August 27, 2018 Zarówno pierwszy jak i drugi screan jest z przeglądarki chrom na komputerze. W starej prescie nie miałem z tym problemu więc nie rozumiem czemu tak tu się dzieje ... potrzebował bym dokładniejszego wyjaśnienia jak dostosować css+ i co należało by zrobić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted August 27, 2018 Share Posted August 27, 2018 Czyli wychodzi na to, że w opcjach wygląd > szablony : wybierz układ ma Pan ustawione dwie kolumny: lewą i prawą wraz z główną zawartością. Czy taki był Pana cel: aby wykorzystać lewą, środkową (zawartość) i prawą kolumnę w sklepie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted August 27, 2018 Author Share Posted August 27, 2018 Witam zmieniłem jednak bez efektu - chciałbym aby produkty wyświetlały się po 3 lub 4 kafelki w Lini a wyświetlają się tylko 2 - w załączniku plik zdjęcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted August 27, 2018 Author Share Posted August 27, 2018 Informuje że udało się dałem wszystko na full i teraz jest optymalnie jak dla mnie - dziękuje za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts