tintina Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 PrestaShop jsem nejdříve instalovala v podložce, chtěla jsem ho vyzkoušet. Všechno fungovalo, žádný problém. Problém nastal až při přesunu, ale nakonec jsem všechno smazala, včetně DB a začla nanovo.Instalovala jsem shop na subdoméně nausnice.tintina.cz. A nyní mi nefunguje přihlášení. Dám zboží do košíku, kliknu na tlačítko k pokladně a obsah košíku zmizí.Zaregistruju se, ale ačkoliv mi přijde i informační mail o registraci, nejde se přihlásit.Zkusila jsem snad všechny kombinace nastavení "PS adresář:" a "subdomény", ale všechno je marné. Shop funguje, pokud subdoménu zruším a je na adrese tintina.cz/nausnice. Ale subdoména už má nějaký rank a ráda bych obchod provozovala tam. Neví někdo kde je problém?Momentální nastavení:PS adresář: /Subdomains: nausnice Link to comment Share on other sites More sharing options...
tintina Posted January 27, 2011 Author Share Posted January 27, 2011 Teď jsem zkoušela IE, a tam všechno funguje. Ve Firefoxu a Opeře taky. Takže je to prohlížečem? A proč to ale v podsložce šlo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tintina Posted January 27, 2011 Author Share Posted January 27, 2011 Vážně zajímavé. Zkoušela jsem objednávku ještě na dvou jiných počítačích v Google Chrome a tam to funguje. Takže je asi problém tady u mě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tintina Posted January 27, 2011 Author Share Posted January 27, 2011 Tak vyřešeno. Smazala jsem cookies a vše funguje jak má. Teda snad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 resilo se to zde:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/26126/hlavn_diskuze/vyeeno_problem_s_odhlenm_pihleneho_uivatele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts