vendan Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 (edited) Cześć. Obczaiłem multisklep, wszystko prawie działa tak ja chcemy, ale w jednym momencie coś złego się stało - otóż multi składa się z 2 sklepów z różnymi skórkami. Obie skórki kupione na addons presta więc z supportem. I tak wszystkie zmiany i błędy jakie wynikały w przeciągu ostatnich tygodni szły do developerów i oni dostosowywali swoje skórki. Tyle że w pewnym momencie coś się zamieszało i teraz jeśli chcę poprawić wygląd sklepu nr1 (wgrywam pliki z kopii) to sklep nr 1 wygląda dobrze. Ale w sklepie nr2 tracą się ustawienia koszyka i stopki (głównie wygląd). Jak chcę naprawić wygląd sklepu nr2 to wgrywam jego kopie i sklep nr2 wygląda dobrze, ale w sklepie nr1 psuje się koszyk i stopka (tracą swój układ i style) I tak w kółko - naprawa sklepu nr1 psuje sklep nr2 a naprawa sklepu nr2 psuje sklep nr1. :| To wygląda jakby pomieszane moduły - akurat te dwa, ps_shoppingcart i drugi odpowiedzialny za wygląd stopki. Czy ktoś się spotkał z taką interakcją w multishopie ? To bardzo denerwuje i zatrzymuje cały proces, bo wizualnie sklepy już prawie gotowe, prócz tych modułów :| Ma ktoś pomysł jak je rozdzielić żeby były niezależne ? gdzie szukać, co zmieniać ? :| Proszę o jakieś wskazówki. Edited August 23, 2018 by vendan (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts