Troppau Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Pustil jsem do svého obchodu prestashop 1.4 na subdomenw www.mujobchod.cz/ps14a upravil mi sql, s tim ze mi nejede puvodni 1.3.5.dá se nějak sql opravit zpět??? asi ne co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 viz:http://www.prestashop.com/forums/viewreply/346473/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troppau Posted January 26, 2011 Author Share Posted January 26, 2011 Zdravím, takže jak je napsáno nahoře, bez zálohy databáze to nejde!!!!Naštěstí provider OVH dělá každou noc zálohu sql databáze.Takže jsem vytvořil DUMP soubor (ze včerejšího stavu) a ten následné přes phpMyAdmin zpět importoval a PrestaShop 1.3.5 se opět rozběhl.Bohužel PrestaShop má asi chybu v kódování: Všechny texty uložené v databázi neumí zobrazit správně "Č, Š" a pár dalších českých znaků - viz. www.forseti-fashion.cz, takže všechny CMS, texty u zboží, měna (K? vypadá fakt hrozně se musí opravit ručně - nebo máte nékdo nějakou zkušenost jak toto opravit?Podle PSPadu je exportovaný soubor v CP1250 - současný stav stránek je z DUMPu importovaného s CP1250, pokud jsme DUMP uložil jako UTF8, tak byl import naprosto nepoužitelný - špatně byly všechny české znaky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-O-M Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 to se tu už řešilo, chce to hledat a hledat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts