kmpoul Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Kαλησπερα,Εχω αγορασει ενα Presta Theme το εχω κανει upload στον server οπως ακριβως ελεγαν οι οδηγιες αλλα στο Back office>>Preferences>>Appereance δεν εμφανιζεται...Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει;;;Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Kαλησπερα,Εχω αγορασει ενα Presta Theme το εχω κανει upload στον server οπως ακριβως ελεγαν οι οδηγιες αλλα στο Back office>>Preferences>>Appereance δεν εμφανιζεται...Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει;;;Ευχαριστω μάλλον έχεις ξεχάσει κανένα επιπλέον φακελάκι και μέσα εκεί είναι το themes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmpoul Posted January 25, 2011 Author Share Posted January 25, 2011 Ευχαριστω, τελικα επρεπε να βαλω τον φακελο με το theme στον φακελο themes....Eχω και ενα προβλημα με τους τονους στα κεφαλαια, δοκιμασα να το αλλαξω μεσω της μεταφρασης οπως εχετε προαναφερει στο forum, αλλα οταν μεταφραζω χωρις τονους τοτε τα modules που διορθωνω επιστρεφουν στα αγγλικα(λατινικα)...Μπορει επισης καποιος να μου πει γιατι δεν απανταει κανεις απο το support στα mail μου???Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelis Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Δοκίμασε αυτό : <<Το πρόβλημα με τα κεφαλαία διορθώνεται εύκολα. Ανοίγετε το ‘global.css’ αρχείο, στο φάκελο ‘css’ το θέματος που χρησιμοποιείτε, και σβήνετε το : ‘text-transform:uppercase’ όπου το βρείτε. Αντίο κεφαλαία!>>Είναι δημοσιευμένο ΚεφαλαιαΔουλεύει σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmpoul Posted January 28, 2011 Author Share Posted January 28, 2011 Πραγματικα το προβλημα λυθηκε!!!Ευχαριστω πολυ!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts